Chalet OBUZ

Waar gezelligheid troef is

Een koude winter: achteroverleunen in de sofa met een fleeceke, haardvuur aan, je grootste blokken hout erop, je dikste sokken terug uit de schuif, een warme choco en blazen maar.
Maar wat als je een huiselijke sfeer, een overload aan gezelligheid, een warme en knusse chalet zou kunnen induiken samen met vrienden, familie en/of collega’s? Kom binnen, gooi gerust je te dikke trui af en zet je smaakpapillen op scherp. 

Een Zomerse doordrinker, een winterse gezelligheid

Het hoeft niet altijd glühwein te zijn, toch? Of raclette? Laat je onderdompelen in een sprookjesachtig kerstdecor, geniet van een ijskoude OBUZ in combinatie met dampende OBUZ-balletjes of een stukje stokbrood met een smeuïge gesmolten kaas er overheen …
Voormalig kok Luc Hallaert van ‘Eethuis Enroute’ serveert comfortfood waar je een warm en fuzzy gevoel van krijgt: van ‘pimped fries’ tot luxebroodjes en wafels.

“OBUZ en de voormalige eigenaars van ‘Eethuis Enroute’ sloegen de handen in elkaar voor wat een unieke ervaring wordt. Chalet OBUZ is een must voor elke OBUZ-fan en voor iedereen die wil genieten van de kookkunsten van Luc en Gwendoline.”

Culinaire verwennerij

In en buiten de OBUZ-chalet

Van caloriebommetjes die je van genoeg energie voorzien om de koude te trotseren tot hoogstaande hamburgers en gepimpte broodjes en een aantal verrassende OBUZ-gerechten: sommige combinaties en partnerships zullen je van je comfy barstoel blazen!
Passeer je de chalet op weg naar de trein of bij het naar huis gaan? Hoe moeilijk het ook zal zijn om niet even binnen te springen, toch kan je nog een vlugge hap (in combinatie met een OBUZ uiteraard) bestellen aan één van de drie verkoopraampjes. 

Lights, music en kinderanimatie

OBUZ-chalet vormt het decor voor jouw event

De afsluiter van je teambuilding? Een kerstdrink met de collega’s? Of een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie. ‘U vraagt, wij draaien’! 
Alles is bespreekbaar.
Check één van onze formules en reserveer vandaag nog je plaatsjes in de gezelligste chalet van Vlaanderen. OBUZ-chalet organiseert zelf ook een drietal events. Hou onze socialemediakanalen in de gaten en ontdek wat we voor jullie in petto hebben.

Ok, wanneer kunnen we binnen? We staan te popelen!

OBUZ-chalet gooit de deuren wagenwijd open op zaterdag 27 november en is gedurende zes weekends, vijf weken 7 op 7 open. Nog niet uitgefeest na oudejaarsnacht? Strompel dan gerust nog eens de chalet binnen! We sluiten onze deuren pas als je helemaal uitgefeest bent! Op 2 januari krijg je de kans om de OBUZ-sfeer voor een laatste keer volledig op te snuiven! Tot dan!